Museishopen

Vill du skicka en personlig hälsning hittar du fina gratulationskort, korrespondenskort och brevpapper hos oss. Nytryck av historiska kort ur museets samlingar finns för jul- nyårs-, påsk- och gratulationshälsningar. Vi har också många fina anteckningsböcker och reservoar- och kalligrafipennor. För barnen finns alltifrån postlådor till griffeltavlor och pennor i många färger.

 

Dessutom har vi Sveriges största utbud av aktuella frimärken och det mesta för samlandet. När det ges ut nya frimärken kan du alltid köpa dem här. Förutom själva frimärkena har vi också ett stort utbud av samlarprodukter såsom förstadagsbrev, motivblad och maximikort. På utgivningsdagen kan du dessutom få dina frimärken stämplade med en unik förstadagsstämpel, särskilt framtagen för just denna dag.

 

Vill du skicka en extra fin hälsning vid bröllop, dop eller kanske jul? Kom till museishopen så stämplar vi ditt brev eller kort med museets unika stämplar för just dessa tillfällen. Se exempel nedan.

Öppettider

Tisdagsöndag kl 1116.
Septemberapril har vi extra kvällsöppet på onsdagar till kl 19.
Det är alltid fri entré till museishopen.

Välkommen!

 

Har du några frågor?

Du kan ringa oss på telefon 010 436 4393 eller mejla till museibutiken@postnord.com

Vi kan tyvärr inte ta beställningar via webben eller telefon.

För frimärken och frimärksprodukter rekommenderar vi i stället PostNords nätbutik 

 

Frimärksutgivningar 2017

12 januari

16 mars

1 juni

24 augusti

16 november

 

24 augusti

Lars Lerin, Medicinalväxter och Äpplen ges ut.

Kl. 11.15 kan du lyssna på ett föredrag med Hjalmar Fors, docent och förste bibliotekarie på Hagströmerbiblioteket, som bl.a. kommer att berätta om medicinalväxter och deras spännande historia.

 

Kl. 12.00 – 13.30 signerar formgivarna Eva Wilsson och Gustav Mårtensson frimärken och frimärksprodukter. Du kan även få de unika förstadagsstämplarna på brev, vykort och frimärken.

 

Stämpling och fri entré. Och kaffe och kaka såklart.

Månadens vara

Stockholmsbrickan

Stockholmsminnen
Maria Holmer Dahlgrens snygga bricka. Vi har även anteckningsböcker, disktrasor och annat fint från andra formgivare. Allt med stockholmsmotiv på får du 25% rabatt i juli och augusti. Tjena!