Rum för möten

I denna historiska miljö kan du finna inspiration till små och stora lösningar. Vill du kombinera mötet med en guidad tur i någon av våra utställningar så bjuder vi gärna på det.

 

Centralt beläget i Gamla stan, med närhet till T-bana och buss 3. Från tunnelbanestationen Gamla Stan har du bara 2 minuters gångväg till Postmuseum och från Centralstation tar det dryga 10 minuter att promenera.

 

Restaurang  finns på museets atriumtorg som ombesörjer vatten, kaffe, frukt samt mat och dryck. För beställning av lokal och mer information maila bokning@myntkrogen.se. 

 

 

Rum för små och stora möten

I våra lokaler kan du boka in möten för två personer och upp till 70 personer. Det finns grupprum för 8-10 personer och lite större mötesrum för upp till 30 personer. I vår filmsal, kallad Brevlådan, kan du ha möten för upp till 70 personer med biografsittning.

 

Rummen är utrustade med modern teknik, takmonterad projektor, whiteboard och trådlöst internet.

Vill du boka ett mötesrum?

 

Kontakta oss för mer information och bokning:

 

E-post: bokning@myntkrogen.se

Tel: 010-436 44 38 eller 010- 436 44 39
(tisdagfredag 11.0016.00)

 

 

Ladda ner PDF med prisinformation:

Postmuseum-möten2021

 

Brevet

Ett stort och trivsamt mötesrum

Max 30 personer
Brevet är ett trivsamt mötesrum med utsikt mot Riddarfjärden. Det ligger i anslutning till filmsalen Brevlådan, och kan vid behov kombineras med denna.

Brevlådan

Vår filmsal

Max 70 personer

Brevlådan, vår film- och mötessal är vår största lokal. Utmärkt med biografsittning för större möten som frukost- och lunchseminarier samt filmvisning med tillgång till högtalaranläggning. Brevlådan ligger intill mötesrummet Brevet och rummen kan vid behov kombineras. Restaurangen ligger också i anslutning till dessa rum.

Frimärket

Ett rum för närhet

Max 8 personer
Frimärket är vårt minsta rum, därav namnet. Det här mötesrummet passar dig som har ett möte med endast några få deltagare. Det lilla formatet skapar närhet.

Paketet

Ett flexibelt rum

Max 25 personer
Ett rum med många möjligheter. Här kan du beställa den möblering som passar bäst för mötets deltagare. Ni kan önska er sittning i grupper eller i U-form, eller biosittning om det passar bättre. Vid biosittning ryms upp till 30-35 personer.

Vykortet

Ett rum för goda utsikter och insikter

Max 10 personer

Vykortet är vårt kanske vackraste mötesrum med utsikt mot Riddarfjärden. I rummet finns också delar av vår posthistoriska litteratur i bokhyllor som ramar in rummet och skapar en varm och trivsam miljö.

Restaurang Myntkrogen

Myntkrogen c/o Postmuseum ligger på vårt atriumtorg i anslutning till våra mötesrum Brevet och Brevlådan. Restaurangen ordnar mat och dryck vid möten, mingel och event.

Boka mötesrum

För information och bokning:

Telefon: 010 436 4438

E-post: bokning@myntkrogen.se

 

Policy för uthyrning

Postmuseum ägs av Postnord som är ett statligt bolag. Postmuseum delar PostNords mål och värderingar.

 

Postmuseums lokaler efterfrågas vid olika tillfällen av privatpersoner, föreningar, postinterna grupper, externa företag och andra organisationer som önskar sprida information om sin verksamhet, genomföra möten, seminarier och utbildningar, driva opinionsbildning, marknadsföra produkter eller genomföra särskilda evenemang. PostNord och Postmuseum har en positiv grundhållning till uthyrningsverksamhet av detta slag.

Postmuseum förbehåller sig rätten att neka eller avboka sammankomster i Postmuseums lokaler som strider mot PostNords och Postmuseums uppdrag och värdegrund i fråga om t.ex. mångfald. Hyresgästen skall också acceptera verksamhetens boknings- och hyresvillkor.

 

Ingen organisation eller person får hyra Postmuseums lokaler om:

  1. Evenemanget kan befaras medföra förhöjd bevakning, ordningsstörning eller bryter mot svensk lag.
  1. Budskapet är främlingsfientligt, diskriminerande, kränkande eller på annat sätt strider mot PostNords och Postmuseums värdegrund.
  1. Evenemanget direkt eller indirekt medverkar till handel med kulturarvsföremål. Bedömningen sker i förekommande fall av ledningsgruppen.
  1. Evenemanget bedöms innebära fara för personal, besökare eller utställningar. Det får heller inte störa omgivningen.

Om bedömningen föreligger att hyresgästen eller arrangören av en sammankomst bryter mot något av ovanstående, förbehåller sig Postmuseum rätten att avboka redan bekräftade bokningar. Postmuseum har som lokalernas upplåtare även rätt att avbryta ett möte, utan reducering av hyresavgiften, om det under mötets gång förekommer hets mot folkgrupp eller kränkning av enskild person.