Vi söker restauratör till Postmuseum!

Postmuseum har under en tid varit stängt för renovering, inför vår nyöppning hösten 2024 söker vi en restauratör som ser till att våra besökare kan äta och dricka gott i samband med sitt museibesök, möte, event eller som restauranggäst. Oavsett anledning till besöket ska det finnas något för alla!
Postmuseum grundades 1906 och ligger i ett kulturhus med anor från 1600-talet. Restaurangen är belägen en trappa upp, mitt i huset i det vackra och rymliga atriet med glastak. Med vårt centrala läge i Gamla stan är vi en plats för både stammisar och turister.

 

Vi söker dig som

Vill driva restaurang- och kaféverksamhet på Postmuseum, med hög kvalitet på restaurangens utbud och som erbjuder god vällagad mat på råvaror av bra kvalitet. Du ska ha förståelse för vad det innebär att driva en restaurang på ett museum och på ett bra sätt kunna möta besökarnas olika förväntningar.
Vi tror på ett nära samarbete med oss på museet för att säkerställa en god upplevelse för både museets och restaurangens besökare samt att tillsammans utveckla vår gemensamma besökarupplevelse.

 

Vi erbjuder

Med vårt centrala läge i Gamla stan finns möjlighet att locka återkommande lunchgäster, museibesökare och turister. På helgerna kommer våra yngsta besökare tillsammans med sina familjer, till dem ska det finnas både mat och fika att tillgå när det behövs en paus. På vardagarna lockar vi tillsammans med våra museibesökare även många mötesgrupper som vill fika och äta lunch i huset. Atriet som restaurangen ligger i passar utmärkt för fester och event. Köket är nyrenoverat och i den öppna restaurangdelen finns plats för ca 60 sittande gäster.

 

Öppettider

Restaurangen ska minst ha samma öppettider som museet och då erbjuda fika, varm mat och dryck. Det finns möjlighet att ha öppet även utanför museets öppettider, inte minst för privata sammankomster och event.

 

Personalansvar

Som restauratör anställer du egen personal med god kompetens för arbetsuppgifterna, en hög känsla för service och en god samarbetsförmåga med museets medarbetare.

 

 

Intresserad?

Skicka en intresseanmälan via mejl där du beskriver din verksamhet och varför du är intresserad av att driva restaurang på Postmuseum, postmuseum@postnord.com

 

Tillträde

Postmuseum återöppnar i höst och då även restaurangen. Tillträde sker enligt överenskommelse ca 1-2 månader innan öppning.