Museishopen

Vill du skicka en personlig hälsning hittar du fina gratulationskort, korrespondenskort och brevpapper hos oss. Nytryck av historiska kort ur museets samlingar finns för jul- nyårs-, påsk- och gratulationshälsningar. Vi har också många fina anteckningsböcker och reservoar- och kalligrafipennor. För barnen finns alltifrån postlådor till griffeltavlor och pennor i många färger.

 

Dessutom har vi Sveriges största utbud av aktuella frimärken och det mesta för samlandet. När det ges ut nya frimärken kan du alltid köpa dem här. Förutom själva frimärkena har vi också ett stort utbud av samlarprodukter såsom förstadagsbrev, motivblad och maximikort. På utgivningsdagen kan du dessutom få dina frimärken stämplade med en unik förstadagsstämpel, särskilt framtagen för just denna dag.

 

Vill du skicka en extra fin hälsning vid bröllop, dop eller kanske jul? Kom till museishopen så stämplar vi ditt brev eller kort med museets unika stämplar för just dessa tillfällen. Se exempel nedan.

Öppettider

Tisdagfredag 1216
 Webshopen är öppen dygnet runt.
Webshopen : https://www.postmuseum.se/shop/

Tills vidare endast kortbetalning i shopen.

Det är alltid fri entré till museishopen. Välkommen!

Kontakt, webbshop, frimärken

Du kan ringa oss på telefon 010 436 4393 eller mejla till museibutiken@postnord.com

Ett urval ur museishopens sortiment hittar du här: https://www.postmuseum.se/shop/

För frimärken och frimärksprodukter rekommenderar vi i stället PostNords nätbutik 

Frimärksutgivningar 2021

26 augusti och 11 november. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och återkommer när vi närma oss utgivningsdagen om de kommer att genomföras på museet:

Vid en normal utgivningsdag på Postmuseum brukar schemat se ut ungefär så här: Kl. 12.00 – 13.00 signerar konstnärer och formgivare sina frimärken och produkter. Du kan även få våra unika förstadagsstämplar på brev, vykort och frimärken.   Stämpling och fri entré hela dagen.

Månadens erbjudande

Postspelet endast 99 kr, tidigare 125 kr. Sätt på er brevbärarhatten, ha koll på hundbenet och sätt igång!

Gäller så länge lagret räcker eller t.o.m. 31 augusti. Finns både i vår butik på Lilla Nygatan 6 och i vår webbutik.