Museishopen

Vill du skicka en personlig hälsning hittar du fina gratulationskort, korrespondenskort och brevpapper hos oss. Nytryck av historiska kort ur museets samlingar finns för jul- nyårs-, påsk- och gratulationshälsningar. Vi har också många fina anteckningsböcker och reservoar- och kalligrafipennor. För barnen finns alltifrån postlådor till griffeltavlor och pennor i många färger.

 

Dessutom har vi Sveriges största utbud av aktuella frimärken och det mesta för samlandet. När det ges ut nya frimärken kan du alltid köpa dem här. Förutom själva frimärkena har vi också ett stort utbud av samlarprodukter såsom förstadagsbrev, motivblad och maximikort. På utgivningsdagen kan du dessutom få dina frimärken stämplade med en unik förstadagsstämpel, särskilt framtagen för just denna dag.

 

Vill du skicka en extra fin hälsning vid bröllop, dop eller kanske jul? Kom till museishopen så stämplar vi ditt brev eller kort med museets unika stämplar för just dessa tillfällen. Se exempel nedan.

Öppettider

Tisdagfredag 1216, lördag 11–16
 Webshopen är öppen dygnet runt.
Webshopen : https://www.postmuseum.se/shop/

Tills vidare endast kortbetalning i shopen.

Det är alltid fri entré till museishopen. Välkommen!

Kontakt, webbshop, frimärken

Du kan ringa oss på telefon 010 436 4393 eller mejla till museibutiken@postnord.com

Ett urval ur museishopens sortiment hittar du här: https://www.postmuseum.se/shop/

För frimärken och frimärksprodukter rekommenderar vi i stället PostNords nätbutik 

Frimärksutgivningar 2021

Utgivningsevent på Postmuseum den 26 augusti är inställt. Men det går bra att köpa de nya frimärken i butiken klockan 12.00–16.00. Förstadagsstämpling sker inne i museet klockan 12.00–15.00 och det är viktigt att vi alla fortsätter att hålla omtänksamt avstånd.

11 november. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och återkommer när vi närma oss utgivningsdagen om det kommer att genomföras på museet:

Vid en normal utgivningsdag på Postmuseum brukar schemat se ut ungefär så här: Kl. 12.00 – 13.00 signerar konstnärer och formgivare sina frimärken och produkter. Du kan även få våra unika förstadagsstämplar på brev, vykort och frimärken.   Stämpling och fri entré hela dagen.

Månadens erbjudande

Minst 20 % rabatt på alla våra brevpapper och set där brevpapper ingår. Finns både i vår butik på Lilla Nygatan 6 och i vår webbutik.