Rum för möten

I denna historiska miljö kan du finna inspiration till små och stora lösningar. Vill du kombinera mötet med en guidad tur i någon av våra utställningar så bjuder vi gärna på det.

 

Centralt beläget i Gamla stan, med närhet till T-bana och buss 3. Från tunnelbanestationen Gamla Stan har du bara 2 minuters gångväg till Postmuseum och från Centralstation tar det dryga 10 minuter att promenera.

 

Restaurang Treskillingen finns på museets atriumtorg och de ordnar vatten, kaffe, frukt och mat. För beställning och mer information ring 08-20 02 04, 0708-44 95 56 eller läs mer på www.treskillingen.se

 

 

Rum för små och stora möten

I våra lokaler kan du boka in möten för mellan 2 och upp till 70 personer. Det finns grupprum för 8-10 personer och lite större mötesrum för upp till 30 personer. I vår filmsal, kallad Brevlådan, kan du ha möten för upp till 70 personer. Salen passar också bra för filmvisning.

 

Rummen är utrustade med modern teknik, takmonterad projektor, whiteboard och trådlöst internet.

Vill du boka ett mötesrum?

Bokningen har sommarstängt och öppnar åter 6 augusti.

 

Kontakta oss för mer information och bokning:

 

Telefon: 010 436 4438

motesplats.museum@postnord.com

 

Ladda ner PDF med prisinformation

Brevet

Ett stort och trivsamt mötesrum

Max 30 personer
Brevet är ett trivsamt mötesrum med utsikt mot Riddarfjärden. Det ligger i anslutning till filmsalen Brevlådan, och kan vid behov kombineras med denna.

Brevlådan

Vår filmsal

Max 70 personer

Brevlådan är vår stora film- och mötessal. Utmärkt för större möten som frukost- och lunchseminarier samt filmvisning med tillgång till högtalaranläggning. Brevlådan ligger intill mötesrummet Brevet och rummen kan vid behov kombineras. Restaurang Treskillingen ligger också i anslutning till dessa rum.

Frimärket

Ett rum för närhet

Max 8 personer
Frimärket är vårt minsta rum, därav namnet. Det här mötesrummet passar dig som har ett möte med endast några få deltagare. Det lilla formatet skapar närhet.

Paketet

Ett flexibelt rum

Max 25 personer
Ett rum med många möjligheter. Här kan du beställa den möblering som passar bäst för mötets deltagare. Ni kan önska er sittning i grupper eller i U-form, eller biosittning om det passar bättre. Vid biosittning ryms upp till 30-35 personer.

Vykortet

Ett rum för goda utsikter och insikter

Max 10 personer

Vykortet är vårt kanske vackraste mötesrum med utsikt mot Riddarfjärden. I rummet finns också delar av vår posthistoriska litteratur i bokhyllor som ramar in rummet och skapar en varm och trivsam miljö.

Restaurang Treskillingen

Treskillingen ligger på vårt atriumtorg i anslutning till våra mötesrum Brevet och Brevlådan. Det är Treskillingen som ordnar vatten, kaffe, frukt och lunch. Vill du avsluta mötesdagen med en middag eller fest så ordnar Treskillingen det.

Boka mötesrum

För information och bokning:

Telefon: 010 436 4438

E-post: motesplats.museum@postnord.com

Ladda ner PDF med prisinformation