Restaurang AVI – Mat, möten och fest i Gamla stan
Välkommen till Restaurang AVI, en gömd oas mitt i Gamla stan. Här inne på Postmuseum serveras god mat med influenser från hela världen – perfekt för en lunchpaus, en fika eller ett trevligt event.
Smaker från hela världen – mitt i Stockholm
Vi gillar mat som känns hemlagad och spännande. På menyn hittar du rätter inspirerade av olika delar av världen – alltid lagat med omtanke och bra råvaror.
Vi serverar
– Dagens lunch med vegetariska alternativ
– Bröd, sallad, kaffe/te ingår i Dagens Lunch
– Sallader och varma rätter finns alltid på menyn
Fika
Behöver du en paus? Kom in på en kopp kaffe eller te och något gott till.
Planera ditt nästa event hos oss
Letar du efter en eventlokal i Gamla stan? Vi fixar allt från mindre arrangemang till större firanden, både för privatpersoner och företag. Vi hjälper gärna till att göra det personligt.
Oscar och Claes
Bakom kulisserna hittar du Oscar och Claes, två kockar som älskar att laga mat som både smakar gott och känns bra. De har lång erfarenhet och gillar att experimentera med nya smaker.
Hitta hit och kontakt
Du hittar oss inne på Postmuseum, bara ett stenkast från tunnelbanan i Gamla stan.
Adress: Lilla Nygatan 6, Stockholm
Telefon: 08-123 456 78
Mail: restaurangavi@postmuseum.se
Öppettider
Måndag–Fredag: 11–17
Helger: 10-16
Lär känna Oscar och Claes!
Vilken typ av mat och upplevelse kan gästerna förvänta sig?
Med en bred och många års erfarenhet inom restaurang så kommer vi att fokusera på vällagad mat från världens alla hörn. Ett fräscht och varierande matutbud. Det självklara lunchalternativet för de som jobbar i området och en sprakande festvåning där gästens önskemål sätts i fokus, allt ifrån privata middagar och företagsevent till julbord och mingel.
Vad ser ni mest fram emot med att öppna restaurang på Postmuseum?
Variationen av arrangemang och event. Ingen dag blir den andra lik. Att utveckla AVI till den självklara mötespunkten för gästen.
Finns det någon ingrediens eller smak som ni alltid ser till att ha med i era rätter?
Vi gillar båda att utveckla våra matsinnen hela tiden och kommer därför ha ett varierande utbud och aldrig fokus på någon speciell ingrediens eller smak. Däremot så gillar vi båda det enkla i matlagningen, gärna med lite syra som fräschör.
Vad gör ni helst en ledig dag?
Oscar: Går upp tidigt, spelar tennis och umgås med familjen.
Claes: Packar ryggsäcken och beger mig ut i skogen med familjen.
Vem är Oscar?
Gift med Julia och tillsammans har dom sonen Elvis på 4 år. Lång och gedigen erfarenhet inom restaurangbranschen med många år i bland annat Frankrike. Har drivit festvåning i Paris, flertalet sommarkrogar, startat upp krogar och caféer som konsult, gästspelat på bland annat franska konsulatet och skrivit kokbok. Älskar att laga mat, på jobbet och hemma.
Vem är Claes?
Sambo med Sara och tillsammans har dom sönerna Gillis, Otis & Francis. Förutom att ha konsultat inom restaurang i Stockholm har han arbetat i Norge, Danmark och Stockholms skärgård. Startat ett par sommarkrogar och jobbar som kökschef. Är kreativ och tänker på detaljerna som gör helheten komplett.
