Postmuseum öppnar tryggt

1 september

Tisdag 1 september öppnar vi åter museet även om det sker med vissa begränsningar i öppettider och delar av verksamheten för att säkra såväl besök som arbetsmiljö.

DETTA GÖR VI PÅ MUSEET FÖR ATT MINSKA SMITTSPRIDNINGEN

• Med ett bricksystem säkerställer vi att det aldrig befinner sig fler än 50 personer i utställningarna. Du som besöker oss får mer information på plats.
  • Besökare uppmanas att hålla 2 meters avstånd från varandra och personalen, samt att följa golvmarkeringarna om köer uppstår.
  • Våra kassor har försetts med plexiglas.
  • Vi har tagit bort all kontanthantering i kassorna.
  • I museishopen får maximalt 5 besökare vistas samtidigt.
  • Handsprit finns tillgängligt för såväl personal som besökare i runtom museet.
  • Utökade och mer frekventa städåtgärder.
  • Lilla Posten hålls tills vidare stängd. Vi tittar på åtgärder för att kunna öppna säkert där så småningom
  • Vi har tills vidare ställt in alla programaktiviteter och visningar.
ÅTGÄRDER PÅ MYNTKROGEN c/o POSTMUSEUM
  • Även här finns golvmarkeringar som påminner om avstånd på 2 meter mellan besökare om kö skulle uppstå
  • Vi har minskat antalet platser i vår restaurang och har större avstånd mellan borden – vid behov öppnar vi ytterligare ett angränsande rum.

VAD KAN DU SOM BESÖKARE GÖRA?

• Stanna hemma om du är sjuk eller uppvisar minsta symptom.
• Håll avstånd till varandra och personalen.
• Tvätta händerna ofta och använd gärna handsprit.

Vi ser fram emot att öppna Postmuseum snart och att få träffa våra besökare igen.
Välkommen!