Två butikssäljare till museishopen

Två butikssäljare till museishopen

Sök senast 20 november

Postmuseum är ett företagsmuseum och ägs av PostNord. Museet ligger i Gamla stan och har ca 130 000 besökare per år. Museishopen är en del av museet och vår verksamhet som berättar om företagets historia på ett lekfullt, lärorikt och aktuellt sätt. Museishopen erbjuder ett sortiment av kvalitetsprodukter som kopplar till post, kommunikation och frimärken.

 

 

Bli en del av vårt team

Som butikssäljare arbetar du med aktiv försäljning i museishopen. Du kommer också att packa upp, prismärka och fylla på varor i shopen samt göra dagsavslut och kassaredovisning. Vissa administrativa uppgifter förekommer.

 

 

Du har vad som krävs

Viktiga egenskaper är att du trivs med att sälja och har en utpräglad servicekänsla och hög social kompetens. Du är ansvarstagande, noggrann, flexibel och stresstålig. Du har en god samarbetsförmåga och är lösningsinriktad med en positiv inställning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser det som meriterande är om du har erfarenhet av att jobba i butik och har kassavana. Då vi har kunder och besökare från hela världen vill att du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska. Vi ser gärna att du som söker har ett intresse för kulturhistoria.

 

 

Vi levererar

Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Som medarbetare i PostNord har du förmåner som omfattar både ditt arbetsliv och din fritid. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

 

Ansök

Vi söker nu två personer på deltid 20% fr om 20201124-20210124 med eventuell möjlighet till förlängning. Preliminärt schema en lördag per månad och två vardagseftermiddagar. Då tjänsten är en visstidsanställning ser vi gärna att du har någon annan typ av sysselsättning, så som studier eller annat jobb på deltid. Sista ansökningsdag 20/11. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

 

Läs mer och ansök här:

https://www.postnord.com/sv/karriar/jobba-hos-oss/jobb-i-administration/vik.-butikssaljare-museishopen-stockholm