Workshoprummet i utställningen Saknar dig!

Museivärdar och butikssäljare se hit!

Sök senast 31 augusti

Nu söker vi museivärdar och butikssäljare som vill jobba extra hos oss, tjänstgöring varannan helg samt vissa eftermiddagar. Omfattning ca 20%. Passar perfekt för dig som studerar eller vill kombinera med annat jobb/egen verksamhet. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Museivärdar till Postmuseum

Postmuseum är ett företagsmuseum och ägs av PostNord. Museet ligger i Gamla stan och har ca 130 000 besökare per år. Genom verksamheten i huset berättar vi om företagets historia på ett lekfullt, lärorikt och aktuellt sätt.

Bli en del av vårt team

Som museivärd är du den som välkomnar våra besökare in i museet och lägger grunden till en bra museiupplevelse. Du ansvarar för att besökare känner sig välkomna och ger relevant information om museet. Du bemannar entrén och går regelbundna rundor i museet för att se till att besökarna har det de behöver samt att det är ordning och reda i huset. Vissa administrativa uppgifter förekommer.

Du har vad som krävs

Vi söker dig som trivs med att möta nya människor, har en utpräglad servicekänsla och hög social kompetens. Du är ansvarstagande, noggrann, flexibel och stresstålig. Du har en god samarbetsförmåga och är lösningsinriktad med en positiv inställning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då vi har besökare från hela världen vill att du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska. Vi ser gärna att du som söker har ett intresse för kulturhistoria.

Vi levererar

Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Som medarbetare i PostNord har du förmåner som omfattar både ditt arbetsliv och din fritid. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Ansök

Vi söker nu två medarbetare som främst kan arbeta varannan helg men även några timmar under veckodagarna. Tjänstens omfattning är 20% fr om 210915–220331 med eventuell möjlighet till förlängning. Passar dig som studerar eller vill kombinera med annat jobb. Sista ansökningsdag 31/8. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via länken nedan.

Butikssäljare till museishopen

Postmuseum är ett företagsmuseum och ägs av PostNord. Museet ligger i Gamla stan och har ca 130 000 besökare per år. Museishopen är en del av museet och vår verksamhet som berättar om företagets historia på ett lekfullt, lärorikt och aktuellt sätt. Museishopen erbjuder ett sortiment av kvalitetsprodukter som kopplar till post, kommunikation och frimärken.

Bli en del av vårt team

Som butikssäljare arbetar du med aktiv försäljning i museishopen och ser till att butiken är inbjudande, du är en viktig del i hela museibesöket. Du kommer även att packa upp, prismärka och fylla på varor i shopen samt göra dagsavslut och kassaredovisning. Vissa administrativa uppgifter förekommer.

Du har vad som krävs

Viktiga egenskaper är att du trivs med att sälja och har en utpräglad servicekänsla och hög social kompetens. Du är ansvarstagande, noggrann, flexibel och stresstålig. Du har en god samarbetsförmåga och är lösningsinriktad med en positiv inställning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser det som meriterande är om du har erfarenhet av att jobba i butik och har kassavana. Då vi har kunder och besökare från hela världen vill att du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska. Vi ser gärna att du som söker har ett intresse för kulturhistoria.

Vi levererar

Ansök