Brevpysselmaterial

Brevpysselkvällar 2022

27.1, 24.2 & 24.3

Brevpysselkvällar med ett lustfyllt skapande av vackra kort och brev med Raquel Telléz @marionbcn.
I priset ingår ett kit med utvalt material, proffsig handledning samt kaffe/the och kaka. Du får dessutom 10% på ett köp i museishopen, om du vill fylla på med extra pennor, kort, och annat brevpysselmaterial. Museishopen har öppet till kl 16.

Under kvällen får du skapa och dekorera kort och kuvert, du får använda material som t ex brush-pennor, washi-tejper i kombination med stickers och brevpapper.  Massor av stämplar, lättanvända penselpennor, fina stickers, pappersutklipp och olika papper finns att tillgå utan kostnad för att upplevelsen ska bli än mer lyckad!

Raquel Telléz, mer känd som @marionbcn på Instagram. Raquel har över 30 000 följare på Instagram där hon har gjort sig känd över hela världen för sin kreativitet i skapandet av vackra brev.

Raquel finns till hands och ger sina bästa tips. Knyt kontakter med andra deltagare och inspirera varandra. Har Ni eget material så är Ni välkomna att ta med er det och byt gärna material sinsemellan. Kanske finner Ni nya vänner att skriva till?

 

Max 10 personer per grupp.

 

Datum: 27.1, 24.2 & 24.3 kl 17.3020.00

 

Biljetter finns på www.billetto.se