Extra museivärd/butikssäljare

Din främsta uppgift kommer vara att ge ett välkomnande värdskap till de cirka 130 000 besökare som årligen kommer till oss. De är barnfamiljer, skolklasser, konferensgäster, restauranggäster, ämnesintresserade, butikskunder och många fler. Vi behöver förstärkning främst på helger och vardagar och ibland även på kvällstid.

Arbetsuppgifter:
– Aktivt välkomna våra besökare och hantera entréavgifter.
– Cirkulera i utställningar och hålla rent och snyggt samt hjälpa besökare till rätta.
– Ställa i ordning lokaler och möblera om i samband med mötesbokningar och event
– Hjälpa till med konferensteknik.

– Hålla kortare intron om museet.
– Öppna kassan, göra dagsavslut och kassaredovisning.
– Aktivt arbeta med försäljning i museishopen.
– Packa upp, prismärka och fylla på varor i museishopen.

Utbildning:
– Minst gymnasial utbildning.
– God förmåga att uttrycka sig på såväl svenska som engelska

Erfarenhet:
Erfarenhet av serviceyrken, ex. turistbyrå, reception, butik, hotell- eller restaurangverksamhet är meriterande. Kassavana är nödvändigt.

Egenskaper:
Viktiga egenskaper är servicekänsla med hög social kompetens, ansvarstagande och noggrann, flexibel och stresstålig, initiativförmåga och god samarbetsförmåga.
Lösningsinriktad med en positiv inställning.

Övrigt:
Intresse för kulturhistoria och värdskap.
Timanställning- mellan 20-30 timmar per månad maj-aug. Tillträde omgående.

Ansökan:

Välkommen att skicka in din ansökan till Susanne Ljungberg, receptionsansvarig, susanne.ljungberg@postnord.com – intervjuer sker fortlöpande.

Postmuseum grundades 1906 och ligger i Gamla stan. Postmuseum är ett museum som på ett lekfullt, lärorikt och aktuellt sätt berättar Postens historia. Postmuseum ägs av PostNord.

apr 30, 2019