Mötes & Eventansvarig

Ansökningstiden har gått ut

Har du ett stort intresse för kulturhistoria och vill vara med och utveckla och utforma framtidens mötes- och eventverksamhet på Postmuseum? Är du driven, lösningsorienterad och trivs med att vara spindeln i nätet? Då är denna tjänst något för dig!

Bli en del av vårt team
Postmuseum är ett lekfullt, lärorikt och aktuellt museum för både barn och vuxna som berättar om postens, frimärkets och kommunikationens utveckling. Vi söker nu en Mötes – och Eventsansvarig till vår verksamhet som kommer arbeta med planering, utveckling, uppföljning, försäljning, drift och administration av mötesverksamheten. Du ingår i teamet Kommunikation & Värdskap och samarbetar med hela museet för att planera och genomföra möten, visningar och event.  I tjänsten ingår även budget- och måluppföljning av mötesverksamheten samt paketering, prissättning och försäljning av våra mötesaktiviteter.  I din roll kommer du identifiera mötesbehoven och driva verksamheten på ett affärsmässigt sätt samt vara aktiv i Postmuseums samtliga verksamheter vid behov. Du kommer vara ansiktet utåt mot mötesbokare, mötesgäster och interna kontakter inom PostNord. Arbetsplatsen är i Gamla Stan.

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med bokning, planering och genomförande av möten och event och/eller andra typer av upplevelser inom service- och upplevelsesektorn. Vi ser gärna att du har en kulturhistorisk bakgrund eller har ett stort intresse för kulturhistoria. Som person är du strukturerad, kreativ, ansvarstagande och serviceinriktad. Det är viktigt att du kan vara flexibel och hantera stressiga situationer. Du känner dig bekväm med att tala inför andra på svenska och engelska.  Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och att du har initiativförmåga samt god samarbetsförmåga. Ett professionellt kundbemötande med en hög servicenivå är viktigt för oss.

Du söker tjänsten här: