Familjehelg på Postmuseum

Lördagar och söndag 11–16

Upptäck ett stort museum i Gamla stan. Här finns det mycket för vuxna och barn att göra och utforska tillsammans under en dag. På fyra våningsplan hittar ni våra utställningar på temat post och kommunikation med aktiviteter för barn. På helgen serveras brunch och våffelbuffé i restaurangen Myntkrogen c/o Postmuseum och Lilla Posten är öppen för lek och pyssel. Hjälp oss ta reda på vem som spökar på museet! Spökväskan med ledtrådar lånas gratis i receptionen.

Entré och öppettider.

Museet ligger nära Gamla stans tunnelbanestation. Hitta hit!

Vår museishop är fulladdad  med vykort, gratulationskort, pennor och mycket mer. Dessutom hittar du  Sveriges största utbud av frimärken. Planerar du bröllop, dop eller någon annan stor händelse? Hos oss får du dina inbjudningar stämplade med museets unika stämplar.

Tips! Vad har postnummer och svensk hiphop med varandra att göra? Älskade postnummer är en utställning om svensk hiphop, postnummer och plats. Ta del av fotografen Camilla Cherrys porträttfoton på några av Sveriges mest kända rappare och musikproducenter. Läs intervjuer med dem och se konst, musikvideos och film på temat. Utställningen är förlängd till 30:e september.